Image

Επεκτάσεις βλεφαρίδων: Χρήσιμα tips για τους καλοκαιρινούς μήνες

Επεκτάσεις βλεφαρίδων: Χρήσιμα tips για τους καλοκαιρινούς μήνες

Το τρέχον κύμα θερμότητας είναι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε επαγγελματία που ασχολείται με την εφαρμογή πρόσθετων βλεφαρίδων. Όχι μόνο είναι πιο δύσκολο να δουλέψεις και να καταφέρεις να τοποθετήσεις σωστά τις βλεφαρίδες, αλλά οι περισσότερες τεχνίτριες ακούν συνεχώς παράπονα από τους πελάτες.

Τα παράπονα αυτά συνήθως έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι βλεφαρίδες τους δεν διαρκούν όσο θα έπρεπε, λόγω ακατάλληλης φροντίδας στις ιδιαίτερες συνθήκες του καλοκαιριού. Παρακάτω, θα δούμε μερικές συμβουλές που μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις επεκτάσεις τους.

Άμεση θερμότητα

Το να απολαύσεις τον ζεστό ήλιο στις διακοπές σου είναι απαραίτητο. Ωστόσο, η υπερβολική ζέστη μπορεί να βλάψει τις επεκτάσεις βλεφαρίδων προκαλώντας «πτώση» στη μπούκλα ή ακόμα και πρόωρη υποχώρηση των επεκτάσεων σε περίπτωση που εκτεθεί η πελάτισσα στον ήλιο.

Καλό είναι, να προτείνετε στις πελάτισσες σας να αποφεύγουν τον ήλιο για 24 ώρες μετά από μια συνεδρία. Εναλλακτικά, εάν δεν είναι πρόθυμες να στερηθούν την ηλιοθεραπεία τους, προτείνετε να χρησιμοποιήσουν προστατευτικά ματιών, όπως γυαλιά ηλίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες πελάτισσες σας θα εξακολουθούν να παρατηρούν ότι οι βλεφαρίδες τους υποχωρούν πιο γρήγορα από το κανονικό, οπότε είναι σημαντικό να τις ενημερώσετε από πριν. Για να μετριάσετε την όποια δυσαρέσκεια, συνιστάται να κάνετε κράτηση για επαναληπτικό ραντεβού πιο γρήγορα από ό, τι συνήθως.

Λάδια και ιδρώτας

Ένας από τους κύριους λόγους ύπαρξης των βλεφαρίδων στο πρόσωπο, είναι η συλλογή λαδιών, σκόνης και άλλων στοιχείων που μπορεί να βλάψουν το μάτι. Για αυτό, είναι δεδομένο ότι οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από τον ιδρώτα.

Συνεπώς, καλό θα ήταν να προτείνετε στις πελάτισσες σας να χρησιμοποιούν μια στεγνή, καθαρή πετσέτα για να στεγνώνουν τις βλεφαρίδες τους, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της άσκησης. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να τις προτρέψετε να ξεπλύνουν καλά τις επεκτάσεις τους με νερό.

Καλοκαιρινές βουτιές

Φυσικά, δεν μπορείτε να αποτρέψετε τις πελάτισσες σας από το να βουτήξουν στο νερό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους! Ωστόσο, θυμηθείτε ότι το νερό με χλώριο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο μάτι, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος να κολλήσει στις βλεφαρίδες. Η καλύτερη μέθοδος που μπορούν να ακολουθήσουν οι πελάτισσες σας σε μια τέτοια περίπτωση είναι η εξής: θα πρέπει να ξεπλύνουν τις βλεφαρίδες με καθαρό νερό μετά το κολύμπι, να τις στεγνώσουν και να τις βουρτσίσουν καλά, επαναφέροντας τις τρίχες στην αρχική τους θέση. Οι στεγνές και καθαρές βλεφαρίδες διαρκούν περισσότερο.

Η ίδια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθείται μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Λάδια μαυρίσματος

Ενώ οι περισσότερες λοσιόν μαυρίσματος περιέχουν έλαια και συστατικά που δεν αναμιγνύονται καλά με την κόλλα των βλεφαρίδων, είναι απαραίτητες για το δέρμα. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται η εφαρμογή του λαδιού στην ευρύτερη περιοχή των ματιών, αλλά όχι κοντά στις επεκτάσεις και φυσικά ένα καλό ξέβγαλμα στο τέλος της ημέρας κρίνεται απαραίτητο.

Πηγή: PBL Magazine

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.