Η Ruthie Belle εξηγεί πως η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης

Η Ruthie Belle εξηγεί πως η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης

Μετά από μια δεκαετία εργασίας ως καλλιτέχνης βλεφαρίδων και εκπαιδεύτρια στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο (όπου έγινε ένας από τους 3 πρώτους καλλιτέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατέκτησαν τις επεκτάσεις όγκου βλεφαρίδων), η Ruthie Belle επέστρεψε στην πατρίδα της, την Εσθονία. Εντελώς απογοητευμένη από την έλλειψη απαλών αλλά αποτελεσματικών προϊόντων για βλεφαρίδες, αποφάσισε να ασχοληθεί με την κατασκευή δικών της προϊόντων.

Λένε ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Λένε επίσης ότι αν θέλεις να γίνει κάτι σωστά, πρέπει να το κάνεις μόνος σου! Έτσι, από το 2014, η Ruthie δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα που είναι τόσο ήπια για το περιβάλλον όσο και για το σώμα μας.

Πάμε να δούμε κάποια από τα προϊόντα της Ruthie Belle.

Easy Lift 15ml

Easy Lift 15ml

Αυτό το μοναδικό στο είδος του primer χρησιμοποιεί ένα πιο απαλό άγγιγμα για να προετοιμάσει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια για νοκ άουτ αποτελέσματα!

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά primers, που ανοίγουν την επιδερμίδα των βλεφαρίδων γρήγορα και καταστροφικά, το Easy Lift Primer έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανοίγει την επιδερμίδα αργά και απαλά.

Αυτή η εξαιρετικά απαλή σύνθεση αφήνει τις βλεφαρίδες απαλές και εξαιρετικά εύκαμπτες ενώ επιτρέπει στην επιδερμίδα να ανοίξει πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφα ασταρωμένες, τέλεια προετοιμασμένες βλεφαρίδες ή φρύδια, κάθε φορά!

Lash Lift Adhesive 5g

Lash Lift Adhesive 5g

Το Lash Lift Adhesive είναι μια υδατοδιαλυτή κόλλα για την εκτέλεση Lash Lifts. Το Lash Lift Adhesive κολλάει με ασφάλεια τις βλεφαρίδες σε ασπίδες σιλικόνης κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ανόρθωσης βλεφαρίδων.

Εφαρμόστε σε λεπτές στρώσεις και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως η κόλλα πριν προσθέσετε περισσότερες στρώσεις. Προσέξτε εάν η κόλλα είναι στεγνή ή όχι αγγίζοντας την απαλά με το δάχτυλό σας. Χρησιμοποιήστε 2-3 στρώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν η προτιμώμενη μέθοδος σας είναι να βουρτσίζετε τις βλεφαρίδες και να τις απομονώνετε με μία μόνο στρώση κόλλας, προσθέστε μία ακόμη στρώση ως φράγμα μόλις ολοκληρώσετε το διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Όταν εφαρμοστεί σωστά, αρκούν 2 στρώσεις κόλλας για να μην ξεκολλήσουν οι βλεφαρίδες από την ασπίδα κατά την εφαρμογή της λοσιόν.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα στη σελίδα microwonders.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.