Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

LashBox LA: ανθεκτικά προϊόντα που διαρκούν

LashBox LA: ανθεκτικά προϊόντα που διαρκούν

Η LashBox LA εστιάζει στη δημιουργία προϊόντων τα οποία είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια. Η ομάδα της αφιερώνει εκατοντάδες ώρες ελέγχοντας, τροποποιώντας και βελτιώνοντας κάθε προϊόν που παρέχει η LashBox LA. Κάθε ένα από τα προϊόντα της δημιουργείται με σκοπό την βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αποδοτικότητας για όλες τις lash artists.

Η αποστολή τους στην LashBox LA είναι να δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα που μειώνουν το χρόνο εφαρμογής, επεκτείνουν τη διάρκεια συγκράτησης και προσφέρουν ασυναγώνιστο όγκο. Βάζουν τα δυνατά τους έτσι ώστε να αποτελούν πηγή για τους επαγγελματίες που αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα βλεφαρίδων οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στο συντομότερο εφικτό χρόνο.

Πάμε να δούμε μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Cashmere 0.03 mm

Cashmere

Οι 0,03mm Cashmere Lashes της LashBox είναι απίστευτα απαλές και πολύ ελαφριές. Το εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμά τους, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα βαθύ Mega Volume σε ελάχιστο χρόνο. Το συγκεκριμένο πάχος της τρίχας επιτρέπει τη δημιουργία βεντάλιας μεγέθους έως και 15D.

Τέλειο μέγεθος και εύκολος διαχωρισμός (non-sticking), δύο στοιχεία που σας διευκολύνουν να χτίσετε εύκολα όμορφες και σωστά διαχωρισμένες βεντάλιες πολύ γρήγορα.

Αυτές οι βλεφαρίδες είναι πολύ λεπτές και είναι καλύτερα να τις χρησιμοποιούν έμπειροι τεχνικοί. Η εφαρμογή απαιτεί απαλό χέρι. Παρακαλώ, σημειώστε ότι η καμπυλότητα των Cashmere Lashes είναι πιο απαλή και προσδίδει φυσικό αποτέλεσμα.

Ο δίσκος με τις βλεφαρίδες διαθέτει 16 λωρίδες, 25% περισσότερες από έναν κανονικό δίσκο.

O!mega

Omega

Αν δουλέψατε με τις υπόλοιπες, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και τις καλύτερες! Η κόλλα O!mega δημιουργεί δεσμούς που κρατάνε τις βλεφαρίδες μέχρι και 8 εβδομάδες. Συνίσταται για έμπειρες lash artists που χρειάζονται κόλλες που στεγνώνουν άμεσα. Η πολύ λεπτή πυκνότητα της και ο ταχύτατος χρόνος πολυμερισμού της δημιουργεί το Mega Volume αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και διατηρώντας τα τουφάκια ανοιχτά.

Με την ιδιοσυγκρασία και τον χρόνο πολυμερισμού της, η O!mega δημιουργήθηκε για χρήση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Η εν λόγω κόλλα προσφέρει μια από τις καλύτερες συγκρατήσεις της αγοράς και βοηθά σημαντικά στην μείωση του χρόνου και της εργασίας που απαιτούν οι συντηρήσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!