Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Βλεφαρίδες on fleek με την Elleebana

Βλεφαρίδες on fleek με την Elleebana

Οι επεκτάσεις βλεφαρίδων έχουν γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τάσεις της ομορφιάς ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερες γυναίκες αποκτούν εμμονή με τις μακρύτερες, παχύτερες και πιο λαμπερές βλεφαρίδες προκειμένου να βελτιώσουν τα ήδη πανέμορφα χαρακτηριστικά τους.

Οι επεκτάσεις και κόλλες βλεφαρίδων της Elleebana παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επεκτάσεων βλεφαρίδων από faux mink, μετάξι, 2D και 3D, προσφέροντάς σας όλη την ποικιλία για κλασικό, υβριδικό, ρωσικό και μέγα όγκο.

Οι βλεφαρίδες της κυμαίνονται από 0,05 mm - 0,20 mm σε πάχος και 6 mm - 14 mm σε μήκος και διατίθενται στους προσαρμοσμένους δίσκους βλεφαρίδων σε μικτά ή μεμονωμένα μήκη.

Για καλύτερα αποτελέσματα και απόλυτες βλεφαρίδες "on fleek", προτείνουμε την εγκεκριμένη από την Elleebana ISO κόλλα ιατρικής ποιότητας.

Όλες οι κόλλες των βλεφαρίδων της εταιρίας έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά για συγκράτηση, ευελιξία, ιξώδες και κυρίως, ασφάλεια των πελατών σας κατά τη χρήση των επεκτάσεων.

Κόλλα

 

Η κόλλα επέκτασης βλεφαρίδων Elleebana παράγεται σε περιβάλλον που πληροί όλα τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής και έχει σχεδιαστεί για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι vegan, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει φορμαλδεΰδη ή λατέξ.

Δεδομένου ότι τα εν λόγω συγκολλητικά είναι προϊόντα με βάση το κυανοακρυλικό, υπάρχει μικρή διάρκεια ζωής, η οποία γίνεται ακόμα μικρότερη μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Και αυτό, διότι η κόλλα αρχίζει να πολυμερίζεται μετά την έκθεση στον αέρα και την υγρασία. Αυτή είναι μια τυπική προσδοκία που αφορά όλες τις κόλλες επέκτασης βλεφαρίδων ανεξάρτητα από τη μάρκα, καθώς η τεχνολογία και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών των προϊόντων είναι αρκετά παρόμοιες.

Λάβετε υπόψη, ότι οι επεκτάσεις βλεφαρίδων είναι μια επαγγελματική θεραπεία που εφαρμόζεται αποκλειστικά σε κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης. Συνεπώς, η διασφάλιση της ενημέρωσης σας σχετικά με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, τα προϊόντα και τις διαδικασίες ασφάλειας είναι επιτακτική για κάθε επιτυχή τοποθέτηση, ευχαριστημένους πελάτες και ευημερούσες επιχειρήσεις.

Αναζητήστε τα προϊόντα εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!