Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Keratin & Collagen Laminator: Επαγγελματικό προϊόν περιποίησης βλεφαρίδων από την VLV

Keratin & Collagen Laminator: Επαγγελματικό προϊόν περιποίησης βλεφαρίδων από την VLV

Κάθε επαγγελματίας του χώρου γνωρίζει πως μετά από μια διαδικασία ανόρθωσης βλεφαρίδων η κερατίνη των τριχών φθείρεται, με αποτέλεσμα να αλλάξει το σχήμα τους. Για τον λόγο αυτό, η VLV Lashes συστήνει στους επαγγελματίες του κλάδου το Keratin & Collagen Laminator. Ένα προϊόν που υπόσχεται θρέψη και επανόρθωση των τριχιδίων του βλεφάρου μετά από κάθε θεραπεία lash lift.

Η ελαστικότητα και η ανθεκτικότητα των βλεφαρίδων εξαρτάται από την δομή της ίνας αλλά και το πόσο άθικτη είναι αυτή. Επειδή οι ίνες αποτελούνται από κερατίνες, οι πρωτεΐνες τις τρίχας έχουν μια βασική λειτουργία, είναι ιδιαιτέρως ελαστικές και εύκαμπτες. Κάθε χημική θεραπεία ζορίζει τις βλεφαρίδες και τα lash perm μειώνουν την κερατίνη. Έτσι προκύπτουν μικρά κενά κερατινών, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουν οι βλεφαρίδες σιγά σιγά την δύναμη και την πληρότητά τους.

Το Keratin & Collagen Laminator διεισδύει στον άξονα τις τρίχας, προσκολλώντας στα κενά που δημιουργούνται κατά μήκος, γεμίζοντας έτσι την τρίχα με κερατίνη, κολλαγόνο, εκχυλίσματα από μετάξι και πολλές άλλες υγρές ουσίες οι οποίες βοηθάνε στην αποκατάσταση της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες γίνονται ομαλότερες και πιο υγιείς.

KERATIN

Κύρια συστατικά

Το προϊόν διαθέτει τα εξής βασικά συστατικά:

Βεταϊνη: Ένα συστατικό το οποίο ρυθμίζει και προστατεύει την αφυδάτωση της τρίχας ενώ παράλληλα αυξάνει την δύναμη των βλεφαρίδων.

Κολλαγόνο: Παράγοντας που διατηρεί την υγρασία εντός των βλεφαρίδων κάνοντάς τες εύπλαστες, απαλές, λαμπερές και πιο πυκνές. Επίσης, καθαρίζει τις τρίχες των βλεφαρίδων ενώ ταυτόχρονα τις περικλείει με μια προστατευτική μεμβράνη.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου: Αποθηκεύει την κερατίνη στο εξωτερικό τις τρίχας.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε το προϊόν επάνω στις βλεφαρίδες του πελάτη χρησιμοποιώντας ειδική βούρτσα. Αφήστε το προϊόν να μουλιάσει για λίγα λεπτά, μην ξεβγάλετε, απλά χτενίστε τις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με νερό για τουλάχιστον 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

ΠρίνΜετά

 Αναζητήστε το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα της VLV Lashes.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!