Απο τις 21 έως τις 24 Μαρτίου η Cosmoprof Worldwide Bologna 2024

Απο τις 21 έως τις 24 Μαρτίου η Cosmoprof Worldwide Bologna 2024

Από την Πέμπτη 21 Μαρτίου έως την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, η Cosmoprof Worldwide Bologna 2024, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις καλλυντικών, θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Bologna Fiere, στην Μπολώνια της Ιταλίας.

Εδώ και πενήντα χρόνια , η Cosmoprof Worlwide Bologna αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο της ομορφιάς, συγκεντρώνοντας όλους τους επαγγελματίες, κατασκευαστές και εμπόρους του κλάδου. Αποτελεί χώρο παρουσίασης νέων προϊόντων, διεύρυνσης συνεργασιών και εισόδου σε νέες αγορές.

H Cosmoprof Worldwide Bologna δεν είναι απλά μια εμπορική έκθεση αλλά ένας πραγματικός ρυθμιστής τάσεων για ολόκληρη τη βιομηχανία ομορφιάς. Κάθε χρόνο influencers της βιομηχανίας, ειδικοί ομορφιάς και διεθνείς ομιλητές ανεβαίνουν στη σκηνή και ασχολούνται με τα μεγαλύτερα θέματα της βιομηχανίας καλλυντικών και προβλέπουν τι θα ακολουθήσει.

Φέτος η έκθεση θα γιορτάσει την 55η της διοργάνωση, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Πάνω από 3.000 εταιρείες από 67 χώρες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους (+4% σε σύγκριση με το 2023) και ο εκθεσιακός χώρος έχει εξαντληθεί.

Μέχρι σήμερα, επισκέπτες από περισσότερες από 110 χώρες έχουν εγγραφεί για την εκδήλωση, γεγονός που επιβεβαιώνει τη διεθνή απήχηση της διοργάνωσης.

Δείτε περισσότερα στο www.cosmoprof.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.