Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο

Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο

Η Garnier, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό All For Blue, συνεχίζει για 4η χρονιά τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον και μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος τους μέσω της συμμετοχής μας στον καθαρισμό της παραλίας Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ. με αφορμή την Ημέρα της Γης.

Τα βήματα είναι απλά:

1. Παρευρισκόμαστε στον καθαρισμό στην παραλία (ακριβής τοποθεσία εδώ: https://maps.app.goo.gl/UBEhzgZhHVkCAMG2A)
2. Η All For Blue μας χωρίζει σε ομάδες για την συλλογή των απορριμμάτων, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (γάντια & σάκους).
3. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουμε είναι το καπέλο και το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι μας με νερό!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για το green beauty και με προτεραιότητά της την προστασία του περιβάλλοντος, η Garnier σε τοπικό επίπεδο έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την All For Blue στο έργο του παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού παραλιών και της διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καθώς και σχολείων ελεύθερης κατάδυσης, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Από το 2021, έχουν καθαρίσει από κοινού περισσότερες από 10 παραλίες σε όλη την Ελλάδα, απομακρύνοντας περισσότερα από 1.550 κιλά απορριμμάτων από τις ακτές, αλλά και τον βυθό.

Το έργο αυτό συνεχίζουν και φέτος με περιβαλλοντικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα «πράσινο» βήμα για το καλό του πλανήτη, μέσω της συμμετοχής μας στον καθαρισμό της παραλίας Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο στις 21 Απριλίου!

Μάθετε περισσότερα για την Garnier εδώ και την All For Blue εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.