Σήμερα η τελευταία μέρα της Beauty Greece Άνοιξη 2023

Σήμερα η τελευταία μέρα της Beauty Greece Άνοιξη 2023

Sponsored

Λίγες ώρες απομένουν για να επισκεφθείτε τη Διεθνή Έκθεση & Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023!

Η ομάδα του PROBEAUTY βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην καθιερωμένη συνάντηση των επαγγελματιών της ομορφιάς, BEAUTY GREECE, ανάμεσα σε χιλιάδες επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό!

Μη χάσετε και εσείς την ευκαιρία να συναντήσετε όλες τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ομορφιάς απο κοντά σήμερα, 8 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

 Στην «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023», οι επισκέπτες έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου! Φέτος, η BEAUTY GREECE έχει τη χαρά να φιλοξενεί 13 Εκθέτες-Εταιρείες απευθείας από το εξωτερικό, που επιδιώκουν τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με ελληνικές εταιρείες και επαγγελματίες.
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
  • Να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της Ομορφιάς και να παρακολουθήσουν ζωντανά παρουσιάσεις και shows.

345901115 1421616878378007 2297363214946223223 n

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Η είσοδος στις εκθέσεις BEAUTY είναι δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR.

Κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, έχει την δυνατότητα να συνοδεύεται κατά την είσοδό του στην έκθεση από έναν και μόνο συνοδό, για τον οποίο θα πρέπει πρώτα να έχει εκδώσει Ψηφιακή Κάρτα Εισόδου Συνοδού (μέσα από τον λογαριασμό του στην Πλατφόρμα).

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο beautygreece.gr

b

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.