Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά μιας καρέκλας πεντικιούρ;

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά μιας καρέκλας πεντικιούρ;

Οι καρέκλες πεντικιούρ διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και σχεδίων και η επιλογή της καλύτερης για το σαλόνι σας θα εξαρτηθεί από το στυλ του σαλονιού, το πελατολόγιο και τις προτεραιότητές σας. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ποια καρέκλα πεντικιούρ λειτουργεί καλύτερα στον χώρο σας.

Είναι εύκολο να καθαριστεί και να απολυμανθεί;

Είναι ζωτικής σημασίας να καθαρίζετε σχολαστικά τα εργαλεία σας για την ασφάλεια των πελατών. Ορισμένοι κατασκευαστές καρεκλών πεντικιούρ φροντίζουν τα προϊόντα τους να διαθέτουν χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τον καθαρισμό τους, όπως επένδυση πεντικιούρ μίας χρήσης. Για μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια καρέκλα με μαύρο δέρμα.

Είναι άνετο για τους πελάτες;

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τον πελάτη, πριν κάνετε μια επιλογή. Θα πρέπει να σκεφτείτε την ηλικία των πελατών, το μέγεθος των ποδιών τους κ.α. Χρήσιμες δυνατότητες μιας καρέκλας μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο κάθισμα με πλάτη και βραχίονες που μπορούν να ανυψωθούν για να διευκολύνεται η είσοδος στην καρέκλα. Το όριο βάρους, είναι ένα άλλο ζήτημα.

Είναι άνετο για τις τεχνίτριες νυχιών;

Η ρύθμιση μιας καρέκλας πεντικιούρ επηρεάζει και την άνεση των υπαλλήλων σας. Είναι σε θέση οι τεχνίτριες να εκτελούν υπηρεσίες χωρίς να κάμπτουν άβολα; Εάν σκοπεύετε να παρέχετε διπλές υπηρεσίες, είναι άνετη η εγκατάσταση και για τις δύο τεχνίτριες; Επίσης, πολλά σαλόνια επιλέγουν καρέκλες πεντικιούρ με αφαιρούμενες λεκάνες, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοι σας μπορούν να μεταφέρουν εύκολα τις λεκάνες αυτές.

Διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά;

Χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο μασάζ ή θερμαινόμενο πίσω μέρος και κάθισμα, μπορούν να προσθέσουν κάτι στη χαλαρωτική εμπειρία του πελάτη που επισκέπτεται το σαλόνι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι μια καρέκλα με πολύ εξιδεικευμένα χαρακτηριστικά, πιθανόν να είναι πιο δύσκολο να συντηρηθεί.

Ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας;

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε τη φθηνότερη επιλογή, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την εγγύηση, καθώς και το πόσο συχνά θα χρειαστούν επισκευές. Οι φθηνότερες επιφάνειες και εξαρτήματα δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

Είναι εύκολο να την επισκευάσετε και να την συντηρήσετε;

Μπορεί να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα, αλλά θα ήταν ιδανικό εάν η ίδια η εταιρεία ερχόταν να διορθώσει το εκάστοτε πρόβλημα εφόσον είναι απαραίτητο. Το είδος των υπηρεσιών που πρόκειται να προσφέρετε μπορεί να επηρεάσει και τη συντήρηση της καρέκλας σας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε;

Η προσωπική δοκιμή διάφορων μοντέλων καρέκλας θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε εάν είναι άνετη, αν τα χαρακτηριστικά της λειτουργούν όπως περιμένετε και αν είναι ανθεκτική.

Πηγή: Nailsmag

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!