Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Sensorial Cream Scrub

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Sensorial Cream Scrub

Η Authentic Beauty Concept με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το νέο της προϊόν, που αποτελεί και μία πολύ σημαντική προσθήκη για το brand, το Sensorial Cream Scrub.

Μία ακαταμάχητη πρόσκληση σε ένα ταξίδι επίγνωσης, που ενσωματώνει μία ολιστική εμπειρία αισθήσεων, το Sensorial Cream Scrub έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη συμβατική ρουτίνα ομορφιάς.

Μία συμφωνία από Στοιχεία της Φύσης

Σχεδιασμένο με ένα αρμονικό μίγμα Προσαρμογόνων Βοτάνων και Βούτυρο Καριτέ, το Sensorial Cream Scrub θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης για το τριχωτό, το σώμα και το πρόσωπο. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη, vegan σύνθεση προσφέρει απαλή απολέπιση, επαναφέροντας την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και τα κατάλοιπα προϊόντων χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του σώματος όσο και του μυαλού.

Προσαρμογόνα Βότανα: Αναδεικνύουμε την Ομορφιά με Φυσικό Τρόπο

Στην καρδιά του Sensorial Cream Scrub βρίσκονται τα Προσαρμογόνα Βότανα, βιολογικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης που υποστηρίζουν την προσαρμογή του σώματος σε συναισθηματικά απαιτητικές και στρεσογόνες καταστάσεις. Αυτά τα συστατικά μας βοηθούν να ανταποκριθούμε σε περιβαλλοντικούς, ψυχολογικούς και φυσικούς στρεσογόνους παράγοντες, συμβάλλοντας στο βαθύ καθαρισμό και στην επανεκκίνηση του τριχωτού και της επιδερμίδας για μια αυθεντική εμπειρία ομορφιάς που αναβαθμίζει την περιποίηση των μαλλιών.

Ένα Ολοκληρωμένο Ταξίδι Περιποίησης

Το Sensorial Cream Scrub φέρει το χαρακτηριστικό άρωμα των σειρών Styling, «Πέρα Από τα Μαλλιά» και για «Όλους τους Τύπους Μαλλιών και Τριχωτού» της Authentic Beauty Concept. Σχεδιασμένο σε έναν υψηλού κύρους οίκο αρωμάτων, το άρωμα του προϊόντος όχι μόνο συμβάλλει στην ενίσχυση της διάθεσης αλλά λειτουργεί πολύ καλά σε αρμονία με τα Προσαρμογόνα Βότανα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία που αναβαθμίζει τις αισθήσεις, προσφέροντας περιποίηση στο σώμα και στο μυαλό και συμβάλλοντας σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία κατά τη διάρκεια κάθε χρήσης του προϊόντος.

ABC Sensorial Cream Scrub 2

Βιώσιμης Προέλευσης Υλικά που προάγουν την Ομορφιά

H Authentic Beauty Concept έχει δεσμευτεί γύρω από τη βιωσιμότητα. Το Sensorial Cream Scrub περιέχει προσεκτικά επιλεγμένο, βιώσιμης προέλευσης Βούτυρο Καριτέ και φυσικά στοιχεία απολέπισης όπως είναι οι Πυρήνες Βερίκοκου, οι Σπόροι Chia και  το Κέλυφος Καρυδιού. Αυτά τα στοιχεία είναι απαλά για την επιδερμίδα και φιλικά στο περιβάλλον, ενώ ευθυγραμμίζονται με τις αξίες του brand γύρω από την ευσυνείδητη ομορφιά.

Η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό, premium brand που συν-δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας κομμωτών να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά – το #authenticbeautymovement είναι μια κοινότητα που πιστεύει στις ίδιες, κοινές αξίες.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Online & Digital:

Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα για μαλλιά με υφή και όλες τις σειρές προϊόντων, καθώς και για τη δέσμευση του brand για τη βιωσιμότητα, εξερευνήστε τον ιστότοπο της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: authenticbeautyconcept.gr.

Μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε και να συνδεθείτε με την κοινότητα της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT μέσω των λογαριασμών @authenticbeautyconcept και @authenticbeautyconceptgr στο Instagram, το hashtag #authenticbeautymovement και μέσω του λογαριασμού @authenticbeautyconcept στο YouTube.

Το Sensorial Cream Scrub κυκλοφορεί επίσημα από τον Ιανουάριο του 2024.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.