Quantcast

Η FOREO αποκαλύπτει τις τάσεις που θα επηρεάσουν τον τομέα της ομορφιάς το 2023

Η FOREO αποκαλύπτει τις τάσεις που θα επηρεάσουν τον τομέα της ομορφιάς το 2023

Καλωσόρισες 2023! Μια χρονιά που υπόσχεται να είναι δυναμική και αποφασιστική μετά τη μακρά περίοδο της αβεβαιότητας για την πανδημία.

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς που πάντα επικεντρωνόταν στο μέλλον της ομορφιάς και αφουγκραζόταν τους καταναλωτές της προς την κατεύθυνση λύσεων ολόπλευρης ευεξίας, αποκαλύπτει τις πιο σημαντικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο καθ' όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

SKINIMALISM & ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Skinimalism και Clean Beauty θα είναι δύο τάσεις που θα βρίσκονται όλο και περισσότερο στα χείλη όλων μας - και θα είναι προσιτές σε όλους. Οι μέρες των αδιαφανών βάσεων και των πολύπλοκων, πολυεπίπεδων ρουτινών ομορφιάς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το 2023 θα δούμε ένα κρεσέντο λύσεων περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο την επίτευξη και τη διατήρηση μιας φυσικής, υγιούς εμφάνισης και το πολυπόθητο No Makeup Look ή Clean Girl Makeup - με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου να αντικαθιστούν αποτελεσματικά το πιο σύνθετο μακιγιάζ.

Θα είναι η χρονιά των ορών, των κρεμών, των μασκών, ακόμη και των ορών για τις βλεφαρίδες, με μεγάλη έμφαση στις "καθαρές" φόρμουλες πλούσιες σε φυσικά και ενισχυμένα ενεργά συστατικά - πρώτα και κύρια πεπτίδια, πρεβιοτικά και προβιοτικά, και με έμφαση στη σημασία της φροντίδας του μικροβιώματος του δέρματος.

Το σύνθημα: βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ομορφιά, με επίκεντρο την ολιστική ευεξία και τη σημασία της κοινότητας και της ανταλλαγής εμπειριών.

Anti age

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΥ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Επίσης, φέτος πρόκειται να σημειωθεί αύξηση των λύσεων αντιγήρανσης και του μη επεμβατικού λίφτινγκ προσώπου, χάρη στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης με στοχευμένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συσκευή τόνωσης προσώπου FOREO BEAR με μικρορεύματα, η οποία σημείωσε αύξηση της ζήτησης κατά +175% το 2022 σε σύγκριση με το 2021.

Τεχνολογίες αιχμής, όπως το μικρορεύμα, η ραδιοσυχνότητα και τα φώτα LED, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών, οι οποίοι είναι όλο και πιο απαιτητικοί και αναζητούν προϊόντα που είναι ευέλικτα, προσαρμόσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην άνεση του σπιτιού τους.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ BEAUTYTECH ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η τάση της συσκευής beautytech θα συνεχίσει τη σταθερή άνοδό της χωρίς ίχνος πτώσης. Η τεχνολογία αιχμής, οι υπερυψηλές επιδόσεις, η προσαρμογή και η ευκολία χρήσης θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής φέτος και τα επόμενα χρόνια.

Αυτό, συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις και τις συνήθειες των καταναλωτών ομορφιάς και ευεξίας, οι οποίοι εστιάζουν όλο και περισσότερο σε φουτουριστικές, ψηφιακές, συνδεδεμένες και διαισθητικές λύσεις. Οι συσκευές προσώπου και σώματος θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής ως τις λύσεις επιλογής για τον καθαρισμό, το μασάζ, την ανόρθωση, την τόνωση και πολλά άλλα.

Beautytech

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΈΔΑΦΟΣ

Το 2023 θα είναι επίσης η χρονιά της ολόπλευρης φροντίδας του σώματος ως αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας ευεξίας.

Οι επαγγελματίες της περιποίησης της επιδερμίδας το τονίζουν αλλά εξακολουθεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία στην καθημερινή μας ρουτίνα: δώστε προσοχή στο σώμα καθώς και στο πρόσωπό όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας. Σύμφωνα με τα λόγια της Dr Ifeona Ejikeme, ιατρικής διευθύντριας της ιατρικής κλινικής Adonia Medical Clinic στο Λονδίνο: "Ορισμένες τάσεις περιποίησης του δέρματος θα εξαφανιστούν σταδιακά το 2023, αφήνοντάς μας χώρο για να επικεντρωθούμε στο σύνολο του εαυτού μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια κορύφωση των λύσεων περιποίησης του σώματος. Τα προϊόντα που συνδυάζουν την περιποίηση της επιδερμίδας και του σώματος είναι ήδη σε άνοδο, αλλά η τάση αυτή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο φέτος".

Συσκευές τόνωσης, βούρτσες μασάζ και απολέπισης, συσκευές αποτρίχωσης υψηλής τεχνολογίας, οροί και κρέμες με υψηλή απόδοση: το μέλλον της ολόπλευρης ομορφιάς είναι ήδη εδώ.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.