Νέο liquid peelfoliant από τη Dermalogica

Νέο liquid peelfoliant από τη Dermalogica

Το δέρμα του κάθε ατόμου διαφέρει, όμως υπάρχει και κάτι κοινό: θέλουμε προϊόντα φροντίδας του δέρματος που να παρέχουν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία πραγματικά μεταμορφώνουν το δέρμα.

Ως μέρος αυτής της επιδίωξης, τα απολεπιστικά για χρήση στο σπίτι έχουν γίνει πιο δημοφιλή από ποτέ. Όμως, πολλά από αυτά δεν επιφέρουν τα ορατά αποτελέσματα ελαχιστοποίησης των πόρων και εξισορρόπησης του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου του δέρματος που τα άτομα επιθυμούν.

Αποτελεί λύση ένα απολεπιστικό για χρήση στο σπίτι που θα προσφέρει ορατά αποτελέσματα μετά από μία μόνο χρήση;

Έχει να κάνει με την αρμονία/ισορροπία. Τα αποτελεσματικά απολεπιστικά για χρήση στο σπίτι διαθέτουν υψηλό ποσοστό απολεπιστικών, που αποτελούνται από οξέα και ένζυμα, τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για να δρουν σε διαφορετικά επίπεδα της επιφάνειας του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς να προκαλεί αφυδάτωση ή ερεθισμό στο δέρμα. Το Liquid Peelfoliant προσφέρει ακριβώς αυτό: αποτελέσματα επαγγελματικής θεραπείας, με χρήση του προϊόντος στο σπίτι.

1x1 Bottles Liquid Peelfoliant

Το Liquid Peelfoliant, ως σύνθεση με συνολικά 30% οξέα και ένζυμα, φέρνει τη δυναμική  ενός επαγγελματικού επιπέδου απολεπιστικού στο σπίτι σας.

Τα α-υδροξυοξέα και τα β-υδροξυοξέα (AHAs και BHAs) απολεπίζουν και αποφράσσουν τους πόρους. Το Τρανεξαμικό Οξύ (Tranexamic Acid) και το Φυτικό Οξύ (Phytic Acid), βοηθούν στη φωτεινότητα του δέρματος και εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο του δέρματος.

Η Γλυκονολακτόνη (Gluconolactone) είναι ένα πολυ-υδροξυοξύ (Polyhydroxy Acid - PHA) φυτικής βάσης με μεγάλη μοριακή δομή + το Ένζυμο Ροδιού που έχει υποστεί ζύμωση (Fermented Pomegranate Enzyme) απολεπίζουν, χωρίς να προκαλούν φθορές στο δέρμα.

Η φόρμουλα διαθέτει επίσης, ένα καταπραϋντικό, ανακυκλωμένο εκχύλισμα Κράνμπερι (upcycled Cranberry Extract), που αφήνει στο δέρμα την απόλυτη λάμψη.

Για απολέπιση, αναζωογόνηση και δραστική αποτελεσματικότητα, σε τρία λεπτά την ημέρα.

Διάθεση

Το Liquid Peelfoliant διατίθεται σε συσκευασία των 60ml. Θα το βρείτε μόνο στα εξουσιοδοτημένα κέντρα Dermalogica.  

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη Dermalogica, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dermalogica-hellas.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.