Φροντίδα του tattoo με CBDERMA CEL

Φροντίδα του tattoo με CBDERMA CEL

Το να παραμένει το νέο τατουάζ καθαρό είναι το πρώτο μέλημα των απανταχού tattoo artists.

Κάθε επαγγελματίας γνωρίζει πως για την αποφυγή πιθανής μόλυνσης, ειδικά τον πρώτο καιρό, θα πρέπει ο πελάτης να χρησιμοποιεί υποαλλεργικό σαπούνι, χωρίς χρωστικά και αρώματα και μια απαλή, απορροφητική πετσέτα. Εξίσου σημαντική είναι και η σωστή ενυδάτωση του δέρματος.

Ένα αρκετά εξειδικευμένο προϊόν που ενδείκνυται σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το CBDERMA CEL. Μια λιποσωμική γέλη που αποκαθιστά άμεσα την υγεία του δέρματος με νέο tattoo, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας!

CB

Τα ενεργά συστατικά της CBDERMA CEL προέρχονται από τη φύση και ενσωματώνονται στα λιποσώματα τεχνολογίας CEL. Το λιπόσωμα περιέχει τρείς ενυδατικούς παράγοντες: κεραμίδια φυτικής προέλευσης, υαλουρονικό οξύ και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες (NMF) προερχόμενους από το μέλι. Λόγω της δομής τους, τα συγκεκριμένα λιποσώματα δημιουργούν ένα ενυδατικό φιλμ, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και βελτιώνοντας την απορρόφηση νερού στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντάς την ενυδατωμένη για πολλή ώρα.

Λιποσωμική Τεχνολογία CEL

H λιποσωμική τεχνολογία CEL είναι κλάδος της νανοτεχνολογίας και αποτελεί εξέλιξη στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων μεταφοράς ουσιών. Τα λιποσώματα είναι σφαιρικές δομές μεμβρανών φωσφολιπιδικής σύστασης. Λόγω της ιδιαίτερης δομής τους έχουν την ικανότητα να εγκλωβίζουν τις ουσίες στο εσωτερικό τους και να τις μεταφέρουν στον πάσχοντα ιστό.

Μόλις τα λιπόσωματα φτάσουν στο στόχο τους, απελευθερώνουν τα συστατικά τους, αυξάνοντας τη συγκέντρωση της ουσίας τοπικά, προσφέροντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζονται από υψηλό προφίλ ασφάλειας, καθώς είναι βιοσυμβατά και μη ανοσογόνα.

Συστατικά

Τα ενεργά συστατικά της CBDERMA CEL είναι το κανναβιδέλαιο (CBD oil), το οποίο διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας, το Syricalm CLR Oil, το οποίο προφυλάσσει τον επιδερμικό φραγμό από φλεγμονές και καλέντουλα, η οποία διαθέτει αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση.

Οφέλη

  • Ταχύτερη και μεγαλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών χάριν στη λιποσωμιακή τεχνολογία CEL
  • Σταδιακή απελευθέρωση το ενεργών συστατικών
  • Τοπική χορήγηση με υψηλό προφίλ ασφαλείας, χωρίς αντενδείξεις
  • Βιοσυμβατά και βιοαποικοδομήσιμα, φυσικής προέλευσης συστατικά
  • Βοηθάει στην αναγέννηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας
  • Συμβάλλει στην επιδιόρθωση του επιδερμικού φραγμού
  • Συμβάλλει στην μείωση της τοπικής ερυθρότητας
  • Προσφέρει ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού

Διαθέσιμο σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.