Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

UV Tattoos: Η νέα τάση στα τατουάζ είναι αόρατη

UV Tattoos: Η νέα τάση στα τατουάζ είναι αόρατη

Μέχρι στιγμής, όσοι ήθελαν να κάνουν ένα διακριτικό τατουάζ, επέλεγαν συνήθως τον αστράγαλο, τον καρπό του χεριού τους και το εσωτερικό των δαχτύλων τους.

Η νέα τάση στα τατουάζ όμως, επιτρέπει στους πελάτες σας να αποκτήσουν το σχέδιο που επιθυμούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, χωρίς να προβληματίζονται σχετικά με το πώς θα το κρύψουν. Τα UV tattoos είναι πολύ δημοφιλή εν έτει 2021 και είναι σχεδόν αόρατα στο φως της ημέρας.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα σχέδια είναι ορατά μόνο κάτω από το μαύρο φως, που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όσους αποφεύγουν την τέχνη της δερματοστιξίας επειδή φοβούνται μήπως μετανιώσουν για την επιλογή τους.

Ιδανικά για όσους προτιμούν ένα διακριτικό αποτέλεσμα, τα τατουάζ UV είναι φτιαγμένα με έντονα, φθορίζοντα χρώματα που είναι αρκετά δύσκολο να φανούν στο φως της ημέρας, καθιστώντας τα ουσιαστικά αόρατα στο δέρμα.

Ακόμα καλύτερα, αυτός ο τύπος μελανιού δεν εμφανίζεται απλά όταν τα φώτα σβήνουν, αλλά απαιτεί την ύπαρξη black light.

uv min

Πηγή εικόνας: Pinterest

Ενώ τα τατουάζ υπεριώδους ακτινοβολίας ήταν ένα δημοφιλές αίτημα τη δεκαετία του '90, η τάση έχει επιστρέψει το 2021 και είναι ασφαλέστερη από ποτέ, με τους καλλιτέχνες να αποφεύγουν τη χρήση μελανιών που περιέχουν πολύ τοξικές χημικές ουσίες.

Όσον αφορά την ασφάλειά τους, δεδομένου ότι οι καλλιτέχνες τατουάζ δεν χρησιμοποιούν πλέον μελάνι που περιέχει φωσφόρο για να επιτύχουν το λαμπερό αποτέλεσμα, τα τατουάζ glow-in-the-dark πλέον θεωρούνται εξίσου ασφαλή με ένα κανονικό τατουάζ. Για να επιτύχουν το εφέ neon, οι καλλιτέχνες απλώς αντικαθιστούν τις χημικά επικίνδυνες χρωστικές με μελάνι που αντιδρά στο υπεριώδες φως.

Ένα συχνό ερώτημα που απασχολεί tattoo artists και πελάτες αφορά το αν τα UV tattoos θα εξασθενίσουν με το χρόνο. Η απάντηση είναι ... ίσως. Τα τατουάζ glow-in-the-dark είναι μόνιμα όπως τα συνηθισμένα, και ενώ ορισμένα χρώματα μπορεί να εξασθενίσουν ελαφρώς με την πάροδο του χρόνου, η χρωστική ουσία θα έχει ουσιαστικά την ίδια μακροζωία με ένα κανονικό τατουάζ.

Καθώς οι χρωστικές είναι πολύ πιο φωτεινές, τα μελάνια που αντιδρούν στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί ακόμη και να ξεθωριάσουν σε διαφορετικά χρώματα εάν εκτεθούν πάρα πολύ στον ήλιο, για παράδειγμα, τα μπλε χρώματα μπορεί να μετατραπούν σε κίτρινα ή καφέ.

Πηγή: ELLE Australia

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!