Τατουάζ του τριχωτού της κεφαλής με micropigmentation

Τατουάζ του τριχωτού της κεφαλής με micropigmentation

Κάνοντας ένα βήμα μπροστά ο Κώστας Πλιάκας, ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες Τattoo & Dotism στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με την τεχνική του micropigmentation.

Η τεχνική αυτή είναι ένα καινούργιο κομμάτι για τα ελληνικά δεδομένα και προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε άνθρωπο με αισθητικό πρόβλημα αλωπεκίας, μετατραυματικές ουλές (μέθοδος λωρίδας) να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τατουάζ που εφαρμόζεται σε σημεία αραίωσης των μαλλιών και μιμείται τις ρίζες του τριχωτού του κεφαλιού.

Η μέθοδος

Το τατουάζ τριχωτού κεφαλής είναι η απόλυτη τέχνη όσον αφορά τον καλλωπισμό του αντρικού και γυναικείου κεφαλιού. Είναι η διαδικασία κατά την οποία οι φυσικές, χρωστικές ουσίες εφαρμόζονται στην κεφαλή για να προσομοιάσουν την φυσική εμφάνιση ενός κεφαλιού με τρίχες κανονικού μεγέθους. Με λίγα λόγια, είναι η ιδανική λύση για όσους υποφέρουν από μερική ή ολική απώλεια μαλλιών.

Πόσο καιρό διαρκεί η διαδικασία;

Συνήθως η διαδικασία του micropigmentation διαρκεί για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο λάβετε υπόψη, ότι κάθε συνεδρία διαρκεί 3-4 ώρες και απαιτείται διακοπή μιας βδομάδας ενδιάμεσα από τις συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το διάστημα διακοπής να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις/ανάγκες του πελάτη.

Είναι επίπονη διαδικασία;

Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών, υπάρχει από ελάχιστος ως και καθόλου πόνος κατά τη διάρκεια του τατουάζ του τριχωτού. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια επίπονη διαδικασία. Ωστόσο, όπως ήδη γνωρίζετε, το αίσθημα και ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από τον εκάστοτε πελάτη.

Κάνει για όλες τις αποχρώσεις του δέρματος;

Για πελάτες με σκουρόχρωμα μαλλιά χρησιμοποιείται συνήθως μαύρο χρώμα, ενώ για όσους κυμαίνονται σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους, χρησιμοποιείται απαλό γκρι. Η λύση αυτή ενδείκνυται για την αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών στις προβληματικές περιοχές και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται;

Το τατουάζ του τριχωτού της κεφαλής ενδείκνυται κυρίως σε περιπτώσεις σημαντικής αραίωσης της τριχοφυΐας. Εκτός αυτού, όμως, είναι ιδανικό για να καλύψει μετατραυματικές ουλές και σημάδια που έχουν προκληθεί από κάποια επέμβαση. Είναι ιδανική για άτομα που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν προσωρινές λύσεις όπως οι τοπικές εφαρμογές και οι σκόνες με μικροίνες ή όταν η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επιθυμητή ή ενδεδειγμένη λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του hair-tattoo.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.